Zo draag je onze voorjaarscollectie

Zo draag je onze voorjaarscollectie
12 maart 2020 Leeuwarden

Spring is calling you! Dit voorjaar zie je niet alleen mooie prints voorbijkomen, ook comfort staat centraal. Benieuwd naar de frisse voorjaarstrends? Wij nemen ze met je door.

I’m blue da ba dee da ba daa

Blauwe luchten, blauwe kleding. Dit voorjaar is blauw voor jou! Van helblauw tot aqua of mozaïekblauw, je ziet verschillende tinten blauw terugkomen in onze collectie. Blauw staat niet alleen bijna iedereen goed, deze basiskleur is ook nog eens heel makkelijk te combineren. Stel jouw voorjaarsoutfit samen door blauw te dragen met sprekende kleuren zoals saffraangeel, zacht frisgroen of warm kaneelbruin.

“Blue is the color of all that I wear”. – Eiffel 65

Memorabel comfortabel

Dress to impress, but what about comfort? Voor de meeste mannen kan het niet comfortabel genoeg. Wij kunnen ons hierin vinden: comfort is belangrijk! Of het nu gaat om een colbert, shirt, broek of jack, je wilt toch dat het lekker aanvoelt en het makkelijk draagt. In onze uni shirts zit tricot dat de kleding comfortabel laat zitten. Zelfs het pak gaat mee in de ‘comfort-trend’. Voor de man die voor een gelegenheid goed gekleed moet zijn, is er ruim keus in informele elegantie. Pakken zijn dit seizoen casual te dragen. Het gaat niet alleen om de fit, ook het gevoel van het pak is van belang. Zo zie je veel smallere pasvormen met veel stretch.

Print op print op print op print op print

Tijd om de bloemetjes buiten te zetten! Voor de man die wel van humor houdt in zijn kleding is niets te gek: zonnebloemen, vlinders, zwaluwen of een panterprint. Name it, en het is er! Ben jij een no-nonsense man? Ook dan is er ruimte voor print dit seizoen. Zo is de ruit in de voorjaarscollectie te vinden, modern en klassiek tegelijkertijd. De ruit zie je óók als structuur in een broek terug. Veelzijdig te combineren met bijvoorbeeld een gestreept shirt.

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Hier vind je een moodboard van onze nieuwe lentecollectie.