Trends najaar 2017

Trends najaar 2017
12 september 2017 Leeuwarden

Stijlvolle kleding van natuurlijke materialen met speelse structuren en prints. Dat zijn de trends van dit najaar. Kom langs, kies je favorieten en stel je eigen smaakvolle najaars-outfit samen.

Opvallende Overhemden

Print blijft de trend. Onze nieuwe collectie overhemden hebben aparte, grafische prints in veel verschillende kleuren, het kan soms niet gek genoeg. Ook prachtige overhemden in uni kleuren, met de nadruk op de natuurlijke stof waar een mooie structuur in verwerkt is.

De juiste jas

De juiste jas is zowel stijlvol als comfortabel. Kort of lang, van natuurlijke, wollen kwaliteit, of gewaxt, de keuze is aan jou. Met een gebreide sjaal geef je een extra persoonlijke touch.

Geklede giletjes en comfortabele colberts

Wollige stoffen met een mooie structuur, afgewerkt met leuke knopen: dat zijn dé colbertjes voor de man van nu. Giletjes in deze mooie stijl blijven ook hip. Stijlvol strikje erbij, et voilà, je najaarslook is compleet!

Laagje voor laagje

Stoer en toch relaxed, laagje voor laagje bouw je je eigen stijl op. Een mooie, slanke broek, een rustig
overhemd en stijlvol wollen giletje, waardoor de bijzondere print van het colbertje helemaal tot zijn recht komt. Als finishing touch: een tijdloze jas voor een perfecte look. Laat de herfst maar komen!

Leuk detail

Printjes, sprekende kleuren en leuke accessoires. Fijne items voor mannen met oog voor detail. Combineer er lekker op los met behulp van ons ruime aanbod en onderscheid jezelf!

Broeken

Bij broeken is de juiste snit erg belangrijk. Dit seizoen zien we mooie katoenen stoffen met structuur.  Stretch maakt de smal gesneden broek zowel hip als draagbaar.