Trends voorjaar 2018

Trends voorjaar 2018
9 maart 2018 Leeuwarden

De trends voor het voorjaar! 

Heldere pastellen voor een frisse look, verschillende prints die speels met elkaar zijn gecombineerd, dat zijn de trends van dit voorjaar. Ga je voor rood, groen, geel of blauw? Combineer een kleurig shirt met mooie basics en jij bent klaar voor het voorjaar.

Bohemian like you
Speelse combinaties van verschillende natuurtinten, zoals taupe en ecru, met accessoires van mooi natuurlijk cognac-kleurig leer. Samen met indigo jeans en een mooie geweven bloes is deze look en een tikje bohemian en helemaal van nu!

College-boy forever
Hoe leuk, deze classy jongensachtige college-look. Een elegante chino broek, een shirt met speelse print en een comfortabel jasje erop. Dit travel jacket colbert is gemaakt van speciaal materiaal dat niet kreukt. Je kunt dit colbert dus makkelijk meenemen op reis en ongekreukt uit je koffer halen! Ready to go!

Match made in heaven
Een comfortabel jasje van soepele stof, een print overhemd en cognac-kleurige broek zijn een match-made-heaven. Met deze combinatie, waarin kleuren elkaar versterken, creëer je de perfecte look voor je city- business trip.

No nonsense
Met deze combinaties zit je sowieso goed. De mode-industrie is constant aan het vernieuwen. Toch zijn er bepaalde items die altijd stabiel blijven. Wat denk je van het gouden huwelijk tussen een blauwe blazer en een olive chino? Dit koppel bewijst al een decennia trouw te zijn aan elkaar. Spannend maak je het door een shirt met een print eronder te dragen. Of in plaats van de colbert het stoer gilet.

 

Code Rood
Yes, rood maakt een comeback! De kleur van de liefde en van het vuur is terug in allerlei tinten, van knalrood tot zogenaamd flamingo-rood. Dat klinkt alvast lekker zomers en avontuurlijk. Durf jij het aan?