MannenMazzeldagen | 2e BROEK HALVE PRIJS

MannenMazzeldagen | 2e BROEK HALVE PRIJS
22 mei 2022 Leeuwarden

MannenMazzeldagen wo 25 mei t/m za 4 juni

We starten op woensdag 25 mei met de MannenMazzeldagen! Onze winkel ligt dan weer vol met leuke aanbiedingen. Onze mazzel meepakkers zijn tijdens de MannenMazzeldagen extra voordelig geprijsd!

EXTRA KOOPAVOND • Op woensdag 25 mei starten we met de MannenMazzeldagen met een EXTRA KOOPAVOND. Overdag geen tijd? Geen stress, je bent van harte welkom op de koopavond.

BROEKENDEAL • Tijdens de MannenMazzeldagen shop jij de tweede broek voor de halve prijs! Zo winkel jij voordelig niet één maar twee broeken van Meyer, MAC en DONDERS.

SUMMERDEAL • Van STATE OF ART: 2 STUKS NU VOOR 119,90 (polo – shirt – bermuda).

CADEAU • Tijdens deze dagen geven wij hele mooi slippers cadeau! Ze zijn van het merk A Fish Named Fred. Je krijgt ze cadeau bij aankoop vanaf 150,- euro. Kom dus snel want OP=OP!

De zon is weer gaan schijnen, de vakanties komen eraan, tijd om nieuwe outfits te scoren. Korte broeken voor heren zijn stoer en robuust tot verfijnd en elegant. Natuurlijk combineer je deze met een mooie kleurrijke polo! Ook staat de agenda al weer vol met leuke feestjes, pakken we terrasjes en maken we lange fietstochten. We gaan er weer volop uit. Draag dan stijlvolle en stoere outfits van Man of the World, zo kom je bij iedere gelegenheid goed voor de dag!

Kom winkelen en profiteer van de mega voordelige meepakkers tijdens de MANNENMAZZELDAGEN!