COLOUR & COMFORT | Ontdek onze nieuwe najaarscollectie!

COLOUR & COMFORT | Ontdek onze nieuwe najaarscollectie!
22 september 2020 Leeuwarden

Ontdek onze nieuwe najaarscollectie!

De herfst zorgt voor creativiteit. Wanneer de bomen veranderen in mooie oranje of rode blikvangers, is het tijd om kleur toe te voegen aan je kledingkast. Dit najaar is de nieuwe collectie geïnspireerd op de natuur. Niet alleen de kleuren zorgen voor een bijzonder palet, ook de details zorgen voor karakter in je kast. Benieuwd naar de najaartrends? Wij nemen ze met je door.

Moeder natuur

In onze nieuwe collectie worden contrasterende landschappen zoals de stad en de ongerepte natuur weerspiegelt. Deze kleuren zijn terug te zien in een palet van koele blauwtonen tegenover kalmerend amber en rode aardetinten.

Dit bijzondere seizoen is ook tot in de details terug te zien in de jassen. De luxe wollen jassen van o.a. State of Art zijn door het gebruik van dit mooi natuurlijk materiaal niet alleen erg warm, ze dragen dankzij de verwerking van stretch ook nog eens comfortabel! Ook in de kleuren van de nieuwe najaar- en winterjassen zijn de invloeden van de natuur terug te zien. Onze nieuwe collectie barst van het rood, roest, groen en blauw.

Detailplezier

Wees creatief met structuren en prints. De verschillende breistructuren en het gebruik van decoratieve elementen geven dit najaar een levendig karakter aan truien en vesten. Ook de nieuwe patronen zorgen voor een andere dimensie in je kledingkast. Ga bijvoorbeeld voor onze tweedblazers van gemengd garen, en combineer deze met een gebreide blazers in uni of met print. Zo zorg je voor een spannende outfit met veel lagen maar vooral veel structuur. Het combineerplezier zit hem dit najaar in de details!

De kracht van tegenpolen

Tegenpolen trekken elkaar aan. Dat geldt voor alles in je leven, dus ook voor je kleding! Ga dit najaar voor contrasterende kleuren en laat deze tegenpolen elkaar versterken. Kies voor die natuurlijke en intrigerende spanning tussen twee extremen in je outfit. Het werkt niet altijd, maar vaak versterken contrasterende items elkaars beste eigenschappen. Zet warme kleuren zoals espresso, roest of bruin tegenover helderblauw, grijs of beige. Combineer de najaarsklassieker: de col in een contrasterende kleur met een blazer. Warm en cool, helemaal volgens dit nieuwe seizoen!

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Hier vind je een moodboard van onze nieuwe najaarscollectie.