DETAIL IN JE OUTFIT | Er hangt voorjaar in de lucht!

DETAIL IN JE OUTFIT | Er hangt voorjaar in de lucht!
9 maart 2021 Leeuwarden

Er hangt voorjaar in de lucht!

Bomen krijgen knopjes, bloemen komen uit en de zon schijnt fel in een knalblauwe lucht: de voorjaarskleuren zijn niet alleen buiten terug te zien, maar ook in onze nieuwe collectie. Wij zijn dan ook héél blij dat wij onze nieuwe collectie weer mogen laten bewonderen en dat klanten weer in de winkel mogen passen. Voor nu is dat alleen nog op afspraak, maar het is voor ons een feest dat we jou weer veilig in de winkel kunnen ontvangen.

Ben jij na die donkere dagen ook zo toe aan voorjaar in je kledingkast? Wij nemen de nieuwe voorjaarstrends met je door.

De voorjaarskleuren

De kleuren van buiten zien we ook terug in onze nieuwe collectie. Een strakblauwe lucht met een vrolijke gele zon? Dit voorjaar blijft blauw een belangrijke kleur in de mannenmode, evenals de groen- en grijstinten. Combineer het met vrolijk geel, een aardetint of roze. Zo ben jij klaar voor het voorjaar!

Het plezier van je outfit zit in de details

Ben je op zoek naar meer detail in je voorjaarsoutfit? Ga dan voor de ruit: deze speelt ook een belangrijke rol in onze nieuwe collectie. Combineer bijvoorbeeld een aarderood colbert met daaronder een lichtblauw shirt en een mooie lichte jeans, zodat de kleuren goed tot hun recht komen. Ben je niet zo van de ruitjes? Ook patronen zoals bloemen, stipjes of andere tropische printjes zijn weer terug te vinden in onze voorjaarscollectie.

Tijdloos en voor elke situatie: de polo

Polo’s zijn eigenlijk elke zomer populair. Logisch, want polo’s zijn niet alleen mooi, maar ook erg veelzijdig. Je creëert gemakkelijk een nette uitstraling met een polo, waardoor je deze comfortabel kunt dragen naar kantoor. Ga je warme zomerse dagen tegemoet in je vrije tijd? Een polo is ook heel geschikt voor een casual outfit, voor bijvoorbeeld op het terras of naar het strand. Kies daarom voor dé hit voor dit voorjaar en deze zomer: onze BlueFields polo’s. Deze polo’s hebben een mooie pasvorm en zijn in veel verschillende kleuren en prints beschikbaar.

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Hier vind je een moodboard van onze nieuwe voorjaarscollectie.