Wij zijn klaar voor het voorjaar!

Wij zijn klaar voor het voorjaar!
18 maart 2022 Nijkerk

Het voorjaar is begonnen!

We kijken uit naar het voorjaar en de zomer we vertellen je kort de trends.

Hoe(hoodie) draag je die?
Erg populair is de hoodie, de sweater van het merk BlueFields met capuchon. Draag deze casual met een lichte jeans en een comfortabele chino. Maak de outfit af met een trendy overshirt en gave sneakers.

Het overshirt
Ja mooi en wij snappen wel waarom! Afgelopen najaar en winter zagen we ze al, het overshirt. Het overshirt is praktisch, stoer, stijlvol én eenvoudig te combineren. En ze zijn zowel binnen als buiten te dragen.

De polo, het frisse item dat zich altijd makkelijk laat combineren, zowel casual als zakelijk. Het perfecte basis item voor een veelzijdige zomergarderobe. Verkrijgbaar in mooie pastelkleuren zoals koraal en blue water, in een printje of effen voor een sportieve stijl.

De chino is een herenbroek die steeds populairder wordt. Combineer een chino van MAC met een mooi overhemd, hoodie of pullover van BlueFields en sneakers voor een stijlvolle en comfortabele outfit.

Tips:
Wij geven graag wat laatste tips! Creëer een basis garderobe waar je lang plezier van hebt en waar je alle kanten mee op kunt! Ga voor kleuren die jij zelf mooi vindt. En laat je adviseren in één van onze vestigingen want wij helpen je natuurlijk graag. Tot snel.

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Hier vind je een moodboard van onze nieuwe voorjaarscollectie.