Collecties

MannenMazzeldagen

Ben jij klaar voor iets nieuws? Ontdek onze acties in onze winkel tijdens de MannenMazzeldagen en winkel voor mooie prijzen voordelig nieuwe outfits bij elkaar!

Wat dacht je van afgeprijsde polo’s en stijlvolle shirts? Of onze broekendeal, waarbij je de tweede broek voor de halve prijs krijgt? Hiermee ben jij klaar voor zonnige en warme dagen! Dus inpakken en wegwezen!

Pak je kans met onze mega voordelige meepakkers! Zo winkel je de shirts van Bluefields al van 54,95 NU voor 39,95. Een colbert van 179,95 NU voor 139,95! En een short in diverse kleuren verkrijgbaar van 59,95 NU voor 39,95. OP = OP! Kom naar onze winkel voor nog veel meer mazzel, we adviseren je graag.

Private shopping
We snappen het wanneer je, in tijden als deze, liever in een privésetting shopt. Daarom bieden we de mogelijkheid om een private shopping sessie te boeken! Maak een afspraak met een van onze stylisten om zo rustig te passen in onze winkel.

Onze winkel is geopend met de juiste en nodige maatregelen, zodat wij de gezondheid van onze klanten en medewerkers kunnen garanderen. Wij volgen daarbij het advies van het RIVM.