Collecties

Toppers van printjes 

Jaaaaa, we gaan er weer stralend bijlopen! Het modebeeld: prints, ruitjes, grafisch, het kan allemaal. Lichte comfortabele stoffen en kleuren. Natuurlijk weer oneindig te combineren. Pak uit!

Polo’s zijn eigenlijk elke zomer wel populair. Logisch, want polo’s zijn niet alleen mooi, maar ook erg veelzijdig. Je creëert gemakkelijk een nette uitstraling met een polo, waardoor je deze kunt dragen naar kantoor. Maar een polo is ook heel geschikt voor een casual outfit, voor bijvoorbeeld naar het strand. Kies daarom voor dé hit voor deze zomer: onze BlueFields polo’s. Deze polo’s hebben een mooie pasvorm en zijn in veel verschillende kleuren en prints beschikbaar.

Toe aan een nieuwe voorjaarscollectie? Je mag op afspraak komen winkelen in onze winkel. Hoe werkt het? Maak telefonisch een afspraak met één van onze verkoopmedewerkers. We kunnen je op afspraak veilig en verantwoord ontvangen in onze winkel. Zodat jij rustig en op een prettige manier onze nieuwe collectie kunt bekijken en tijd hebt om te winkelen.

Wil jij een afspraak maken? Bel of mail ons.